Artisan Bakery

Als bakker weet jij perfect wat je klanten willen. Een authentiek, versgebakken brood en knapperige pistolets natuurlijk. Maar af en toe ook een extraatje als verwennerij: overheerlijke koffiekoeken of onweerstaanbaar gebak... Voor een ‘specialiteit van het huis’ wil de klant namelijk graag een ommetje maken.

Scoor het hele jaar door met smaakvolle creaties

Als bakker creëer je graag. Daarnaast ben je ook ondernemer, dus pak je dat creëren best slim aan. Laat je inspireren door onze St. Allery® receptenfolder. 

Download de receptfolder

Mock-up_St-allery-Receptfolder

Maak verrassend nieuwe creaties met weinig werk

Als artisanale bakker presenteer je je klanten graag iets nieuws. Je creativiteit maakt daarbij het verschil. Daar helpen we je graag mee.

Trendy viennoiserie met producten die je al kent

Al vier decennia gaan we creatief om met heerlijke bakkerijproducten van hoge kwaliteit. En inspireren we je om te creëren. We delen dan ook graag ideeën om kant-en-klare bladerdeeg- en viennoiserieproducten origineel én eenvoudig te verwerken in verrassend nieuwe creaties. Maak er iets lekkers van !

Laat je inspireren

Pluk de vruchten van gebruiksklaar bladerdeeg

Bespaar tijd en geld met de bladerdeegplakken van Banquet d'Or® 

Fruittaarten zijn pure nostalgie en terug van nooit echt weggeweest. Al mag het ondertussen iets meer zijn dan de ronde aardbeien-met-slagroom-klassieker. Met gebruiksklare bladerdeegplakken heb je als bakker de perfecte taartbodem in handen en is er meer tijd voor creativiteit.

Recepten fruittaarten 2.0

Recepten fruittaarten 2.0

Every day is donut day

Het beste moment voor My Original® Doony’s? Euh… wanneer niet! Ze zijn intussen zó populair dat ze onmisbaar zijn in je bakkerij, elke dag van de week. Verras en verleid je klanten met variatie in kleuren, smaken, formaten en afwerkingen – dé manier om impulsaankopen te stimuleren en extra omzet te genereren!

Laat je inspireren door onze donutconcepten

Donut inspiratie voor elke gelegenheid

Donut inspiratie voor elke gelegenheid

Elke dag feest met patisserie van de bakker

Van een gepland event tot een onverwacht moment, met de oog- en tongstrelende patisserie van de bakker vieren je klanten altijd feest. Maar we weten ook dat je het druk-druk-druk hebt. En dus helpen we je graag een handje met heerlijke patisserie van Banquet d'Or®, My Original® Cakes en La Pâtisserie du Chef® : een mooie basis om zelf af te werken, te personaliseren en in je toonbank te presenteren. Voor je klanten: om te feesten. En voor jou: om te verkopen. Oók op een onverwacht moment.

Ontdek het assortiment patisserie van La Pâtisserie du Chef®